Przepisy

Przepisy

Kolczyki zdobione metodą decoupage

Kolczyki zdobione metodą decoupage
autorem artykułu jest Sabina Stodolak

Są oczywiście pewne standardy i wzoru, które obowiązują bez względu na aktualną modę. Platyna czy złoto będą zawsze aktualne... - czytaj dalej

Kleftiko mięsne pod ciastem

Kleftiko mięsne pod ciastem
autorem artykułu jest Ada Sagała

Kleftiko to potrawa grecka. Ma swoją długoletnią tradycję, która sięga panowania Turków w Grecji.

Górale z Peloponezu nazywani ... - czytaj dalej

Zupa cebulowa

Zupa cebulowa
autorem artykułu jest Ada Sagała

Jest to zupa z kuchni francuskiej, podobno jest niezastąpiona na kaca i grypę. Wyśmienicie pasuje na zimne dni, ale jest też aromatycznym urozmaiceniem w let... - czytaj dalej

Mus czekoladowy z wiśniami

Mus czekoladowy z wiśniami
autorem artykułu jest Ada Sagała

Wspaniały deser wiśniowy, który zadowoli podniebienie najbardziej wybrednych smakoszy.

4 żółtka utrzeć z 6 łyżkami cukru (najle... - czytaj dalej

Lasagne - danie z gara!

Lasagne - danie z gara!
autorem artykułu jest Ada Sagała

Lasagne kojarzy się wszystkim tylko z jednym - Włochami!
To danie wygląda cudownie, smakuje cudownie i pachnie cudownie. Jest kulinarnym maj... - czytaj dalej

Poprzednie Nastepne